חישוב שעות זמניות עתידיות

שאלה:

שלום,
אשמח לדעת איך מחשבים שעות זמניות עתידיות, לדוגמה עוד חצי שנה או עוד עשרה ימים.
אני יודע שזה חלוקה של היום ב 12, אבל איך אני יודע בעתיד מה משך היום

תודה רבה

תשובה:

אני אינני יודע את זמני היום והלילה העתידיים, יש לי רקק לוח לשנה הקרובה, אבל אם תתייעץ בענין זה עם מומחים לדבר, מן הסתם יוכלו לכוון אותך. יש את הרב ידידיה מנת והר דוד אהרן סופר והרב גנוט, ועוד אחרים המומחים בכך.

בהצלחה