רופא גבר לנשים

שאלה:

שלום הרב,
אני צריכה בדיקה שגרתית אצל רופא עור לנקודות חן ואמא שלי מתעקשת שהרופא הגבר שהיא מכירה הוא הרבה יותר טוב מהאשה והיא רוצה לקחת אותי אליו. האם אפשר ללכת אליו? (כשזה כרוך בלהיות שם בחוסר צניעות)
והוא ערבי אם זה משנה

תשובה:

יש לשכנע אותה שבכל מה שנוגע למקומות צנועים באשה יש ללכת לרופאת נשים, זה גם יותר נעים, והרי לא מדובר בהליך מסובך אלא בטיפול מאוד פשוט, זה גם במקום צנוע כך שלא רלוונטי הדיוק מבחינת ספק צלקת קלה וכדומה, אז כדאי להסביר לה שזה חשוב.

בהצלחה