ריסים מולחמים – חציצה בטבילה

שאלה:

לאשתי יש תוספת של ריסים מלאכותיים שהולחמו,(לא בהדבקה אלא בהלחמה) צריך לחדש זאת כל כמה חודשים כי חלקם נושר כמובן. השאלה היא אם היא צריכה ללכת תמיד לפני הטבילה לאשת מקצוע להסיר את הריסים. (לא ניתן להסרה לבד) תודה רבה

תשובה:

אם הדבר מהווה קושי, אזי בשעת הדחק כזו נהגו להקל שכיון שזה נעשה לנוי זה לא חוצץ בטבילה, אבל כיון שזה תלוי במחלוקת הראשונים, לא הייתי מיקל בזה אם זה לא הכרחי או יש נזק כספי.

מקורות:

ראה כאן בהרחבה.