הלכה

שאלה:

שלום, אני מעוניין ורוצה מאוד ללמוד טור בית יוסף ושולחן ערוך ונושאי כליו על פי הסדר, האם קיימים שיעורים מוקלטים ? אם כן, היכן ניתן להשיג ?( אני משתוקק ללמוד כבר כמה שנים ולא מוצא שיעורים כאלה באיזור שלי ), אשמח מאוד שתפנו אותי לאיש קשר הרלוונטי. תודה.

תשובה:

אינני מכיר שיעורים מוקלטים, ולמעשה אין תחליף ללשבת פשוט עם חברותא טוב וללמוד לאט לאט בעיון ובשמחה טור בית יוסף משנה ברורה ועוד, ובעזרת ה' אם משקיעים קוצרים פירות יפים.

בהצלחה רבה.