עבודה זרה במשחקי וידאו

שאלה:

שלום כבוד הרב
יש לי משחק וידאו לפלייסטיישן, במשחק יש דמויות שלקוחות מהמיתולוגיה הנורדית (כל מיני אלילים שלהם וכאלה) וכל מיני חפצים שלהם וכאלה.
המשחק עצמו בעיקרון הוא משחק לחימה, אני אישית יודע שהמשחק הוא בגדר דמיוני והכל כמובן מופרך וללא שום קשר למציאות שלנו (אני בספק אם יש מישהו בעולם שעדיין מאמין במיתולוגיה הנורדית).
לפי מה שאני יודע הדמות הראשית של המשחק היא דמות מומצאת ע"י יוצרי המשחק.
האם יש בעיה עם לשחק משחק כזה ?

ביחד עם רכישת המשחק קיבלתי ספר קטן פיזי עם תמונות של דמויות וחפצים מהמשחק האם בעייתי להחזיק אותו אצלי ?

תשובה:

שלום וברכה

אין איסו בדבר הזה, אף אחד לא מתייחס לזה כאל עבודה זרה, מעטים בקיאים כדי לדעת שבכלל זה מסמל משהו שבעבר העתיק היה קשור עם עבודה זרה, אבל באופן כללי כדאי למעט במשחקי מחשב שגורמים נזק לחשיבה וליחסי החברות, ובכלל מבזבזים זמן…

בהצלחה

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. תודה רבה על התשובה הממש מהירה !!
    למען האמת בתקופה האחרונה אני יותר צופה בשיעורי תורה וסרטונים של רבנים וכאלה.
    זה בין הסיבות שבזכותן שאלתי את השאלה הזאת.
    בעזרת השם נתקדם בכל עניין לימוד התורה יותר ויותר !!
    תודה שוב פעם מעריך את זה מאוד !