שירים

שאלה:

שלום וברכה
יש לי חבר שהתחלתי לעשות לו אלבום שירים וירדנו מזה כי זה קצת לא צנוע, אין קללות בכלל, אבל יש כמה שירים על איזה מישהי שהייתה לו הוא לא מזכיר את שמה, זה בסדר שירים מהסוג הזה?
ויש לו רישיון רפואי אז הוא מדבר שם על גראס
ההגיון שלי אומר שזה לא צנוע, אבל הוא מדבר על החיים שלו בתכלס, ואנחנו לא הולכים להופיע עם זה וזה לא הולך להיות מוכר גם לפי דעתי, האם אפשרי הדבר? תודה רבה

תשובה:

לא מתאים. למה לעסוק בדברים שאינם תואמים לנשמה היהודית? יש כל כך הרבה דברים יפים לשיר…

בהצלחה