אישות

שאלה:

בעקבות בעיות בשלום בית קיים חשש מצידי להביא עוד ילדים טרם פתרנו את הבעיות בנינו כעת אני נקרע בתוכי מה עליי לעשות כאשר מגיע זמן עונה בעוד האישה כן רוצה כיצד עליי לנהוג?

תשובה:

שלום וברכה

צריך לדבר על כך פתוח ובהתייעצות עם הרב המטפל בבעיות השלום בית, כן לקחת כדורי מניעה לתקופה סמויימת עד שרואים מה קורה ביניכם. בכל מקרה אין להמנע מקיום יחסי אישות, כיון שאין אפשרות לקדם את שלום הבית ביניכם בלא קיום יחסים בצורה נכונה.

בשורות טובות.