בשר בתנור פרווה

שאלה:

האים מותר לאפות אוכל בשרי בתנור פרווה לגמרי (גם התבניות) ואם כן אחרי 24שעות ואחרי ניקוי האים התנור חוזר להיות פרווה לגמרי גם התבנית שהיה תחת הכלי שבתוכו היהי הבשר או אולאי צריך להפסיק בין הכלי בשרי לבין הבנית
תודה מאוד

תשובה:

זה לא חוזר מעצמו להיות פרווה, אבל אם תנקה היטב מכל ההתזות וכדומה ותפעיל על חומו המירבי 40 דקות ריק [לאחר אותם 24 שעות שחלפו] זה יחזור להיות פרווה. ולא להשתמש בתבניות הפרווה לבשר ממש.