יחסי אישות

שאלה:

שלום רב. 1 סיימתי ווסת בזמן עשתי בדיקה אין כלום ונקי התחלתי לספור 7 נקיים אחרי יומים שוב התחי ל דימומו חלש 2 בעלי לא החזחק מעמד וקימנו יחסי אישות שלא היה דם אבל אחר כך הופיעה דימומו. מה עושים שהייתי אצל מדרכת כלות שגם היא רבנית בתחלת הנשאוין התקשרתי אליה ואמר לי עם בעלי צריך לתת לו כמבון שסיימתי את הווסת ונקי ואס ללכת למקווה. מה עושים במצב כזה שמופיעה דימום ב7 נקיים. תודה

תשובה:

שלום וברכ

קראתי בכאב ובצע גדול מאוד את שאלתך, אין שום הבדל! ככל שלא טבלת במקווה יש לך כל דיני נדה גם אם הדימום נפסק, וקיום היחסים בימים אלו הוא איסור כרת. חשוב לחדד את הנקודה הזו היטב בינך לבין בעלך, כדי שחלילה לא תכשלו פעם נוספת בדבר הזה.

בשורות טובות והמשיכו בדרככם הטובה לשמירת הטהרה בבית.

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. שלום תודה רבה על תשובתך אבל רצתי לגיד שוב פעם הרבנית התראה לי משום שבעלי לא יוכל לחכות ולחץ לו. לעשות קיום יחסים וישר באותו יום לטבול במקווה העם מתור להתיר בדבר כזה.

  2. אין לטבול בלי שבעה נקיים, נכון מה שאמרה הרבנית שבלי לטבול האיסור הרבה יותר חמור, אבל עדיין אנחנו לא מוותרים על שום דין, מתגברים ומקיים את המצוות כראוי. בהצלחה רבה