כיסוי למין אחד במיקרוגל

שאלה:

מיקרוגל שרוצים להשתמש בו לבשרי וחלבי לסירוגין- האם צריך לכסות את שניהם, או מספיק לכסות תמיד רק את הבשרי/ החלבי?

תשובה:

אנחנו בכלל ממליצים מאוד שלא לעשות זאת! ואסביר: התנאי הבסיסי לשימוש במיקרוגל אחד לחלבי ולבשרי הוא שיש כיסוי כפול והרמטי, כאשר הכיסוי נפתח נוצרת בעיה. הבעיה היא שבדרך כלל בחימום טוב הוא נפתח בגלל החום… לכן זה מועד לכשלון ולא כדאי. לכן גם מי שסומך ודאי יאטום הרמטית ובשני כיסויים, ושוב, הרמטי – לא כיסוי! כך הוא מתרחק קצת יותר מהמכשול, אבל עדיין זה לא מומלץ.

ברכה והצלחה