חציצה בטבילה

שאלה:

שלום
לאחרונה יש לי נשירת שיער יותר מהרגיל ואני צריכה לטבול. אני אסרק את השיער ואשתדל להוציא את כל השיער הנושר אבל מה אעשה אם אראה שיער אחר כך במים או על הגוף? מה עושים במקרה כזה מה נחשב חציצה?
תודה רבה

תשובה:

משתדלים לבדוק על הגב וזה בסדר, מה שבמים לא משנה.

הצטרף לדיון

3 תגובות

  1. שלום כבוד הרב,

    טבלתי במקווה לשם גירות.
    איני זוכר אם התרחצתי לפני הטבילה, וגם אני חושש שמא באף אחת מהפעמיים לא הרפיתי את בעיניים כהלכה, ויתכן שגם בפעם ראשונה וגם בשניה העיניים היו מכווצות קצת יותר ממה שצריך.

    הטבילה כשרה לדעת הרב? יש לציין שטבלתי עם פנים כלפי מטה