צביעת שיער לגבר בשל מראה חריג

שאלה:

שלום, בן 33 וקפצה עליי זקנה ממש, רוב ככל שיערי בצבע לבן והדבר מפריע לי.
התופעה החלה כבר בסביבות גיל 26, והייתי צובע את השיער לשחור באופן קבוע, עד שחזרתי בתשובה והפסקתי לצבוע, לפני כ3 שנים.
אני נשוי ואשתי לא מציינת שזה מפריע לה (מעריך שהייתה מעדיפה שאצבע אבל לא אומרת לי את זה).
איזה פתרונות אפשריים במקרה שלי? האם לצבוע בעזרת "אודם" כביכול, בצבע שחור, שצובעים לפני יציאה מהבית ונשטף שבחפיפה, גם אסור?

תודה

תשובה:

שלום וברכה

כאשר הצביעה באה למנוע מראה של חריגות, הלבנה שאינה תואמת גיל, יש מקום להקל.

מקורות:

ראה כאן שיעור רחב בענין זה.