חלמתי שאני רואה את סבא שלי ז"ל ואני מחבקת אותו חזק חזק ורק מנשקת אותו וגם רואה,את סבתא שלי ז"ל היא יושבת איתו ומחייכים

שאלה:

חלמתי שאני רואה את סבא שלי ז"ל ואני מחבקת אותו חזק חזק ורק מנשקת אותו וגם רואה,את סבתא שלי ז"ל היא יושבת איתו ומחייכים מה הפירוש?

תשובה:

חלום כזה תמיד מזכיר לנו לעשות משהו קטן לעילוי נשמתם, מעבר לכך אין צורך להתייחס לחלומות.

חג שמח.