כשרות בחו"ל

שאלה:

שלום וברכה,
אני טסה לחו"ל בע"ה, אני שוכרת חדר במלון עם מטבחון, ומביאה מהארץ את כל האוכל ויש לי כמה שאלות
א. האם מים רגילים קנויים/מהברז אפשר לשתות ללא כשרות?
ב. ירקות ופירות – אפשר לקנות מהחנויות ללא חשש?
ג. במקום יש כירה חשמלית, באיזה אופן יהיה ניתן להשתמש בה ? אם אני אנקה ואניח עליה נייר כסף עבה כמו של פסח זה יהיה בסדר? אני מביאה סיר קטן וחומרי ניקוי לנקות את המטבח.
חשוב לי לציין שאני מאוד מקפידה על כשרות ולא אוכלת מחוץ לבית בכלל וזו פעם ראשונה שלי בחו"ל ואני לא רוצה להיכשל
תודה רבה

תשובה:

מים וירקות בחו"ל ניתן לקנות ללא כשרות.

אם תניחי נייר כסף עבה אפשר לבשל בכירה וכדאי להקפיד שגם הסיר בתחתיתו יהיה יבש.

נסיעה טובה ובהצלחה.