לכלוך בפה שהתגלה אחרי טבילה

שאלה:

אני לא מקפידה לצחצח שיינים (לצערי) ביום יום ,צחצחתי לכבוד הטבילה וגם עשיתי עם חוט דנטלי
ואחרי הטבילה הרגשתי עם הלשון שהיה איזה לכלוך קטן בפה ,ובלעתי אותו האם צריכה לטבול שוב?

תשובה:

אם הליכלוך אינו דבוק בין השיניים אלא סתם בחלל הפה הוא לא מונע ביאת מים וזה בסדר.

[סתם עצה טובה, לצחצח שיניים פעמיים ביום זה ענין של כמה דקות אבל זה חוסך סבל וגם הוצאות כספיות לא מבוטלות, חוץ מתחושת הנעימות והרעננות וגם הנוי של השיניים, כדאי להקפיד].

חג שמח.