העבודה ממשיכה לתת לי כסף כל חודש

שאלה:

שלום הרב העבודה ההשתקמות שאני עושה לאחר משבר כבר 8 חודשים לא נכחתי בעבודה וממשיכים לתת לי כל חודש משכורת כ1400 שקל מה הרב אומר זה מותר ? כי אני עבדתי שנתיים קשה מאוד יותר משנתיים והפסקתי בגלל האסטמה ודורבן כף הרגל והחמרה של האלרגיה לאבק בגוף וכאבים מכל התהליך הפסיכיאטרי שלא הייתי צריך לקבל

תשובה:

שלום וברכה

אני מניח שיש שם מנהל עבודה שיודע היטב שאתה לא נמצא והכל כנראה נעשה כחוק.

רפואה שלמה.

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. ועוד דבר הרב שכן בבניין מציק ומטריד מתקתק על הדלת אומר לא לגעת בעגלות עושה גניבה איומים פריצה איך לפעול אותו המשטרה לא עשתה לו כלום והתלוננו עליו נוגע בדלת אומר לגעת לו בעגלות וכלום לא עושים לו