לתרומות מתנות לאביונים לחץ כאן

צום

שאלה:

שלום וברכה.
שנה שעברה לקראת סוף הצום התחיל לי כאבי ראש חזקים עד שכ 20 דק לפני צאת הצום התחלתי להקיא ולהתעלף ופשוט נגשתי לברז ושתיתי כמות גדולה של מים.
אני לא יודע אם נהגתי כראוי,אשמח לדעת מה עלי לעשות במידה והתופעה תחזור על עצמה?
יישר כח

תשובה:

אם אדם מגיע לעילפון ושי ממש שחור בעיניים וכו', בודאי עליו לשתות מים בכמות גדולה. תכין את עצמך היום טוב בוזערת ה' זה לא יקרה שוב מחר.

צום קל.