לפרסם מידע שגורם אי נעימות

שאלה:

יש לי משרד שמשכיר עמדות עבודה לנשים שמשלמות חודשי. השאלה האם אפשר לשתף את כל הנשים באקסל אונליין, באופן שכולן תראנה מי עדיין לא שלמה?

תשובה:

שלום וברכה,

ראוי להימנע מפירסום ממידע שעלול לפגוע באחרים או לגרום לאי נעימות. למרות שמצד הלכה אין איסור לפרסם בעסק נשים שמאחרות ולא משלמות, ראוי להימנע מכך.

בהצלחה.

מקורות:

ראה כאן שהוכחנו שמותר לפרסם במקום את שמות של האנשים שלא משלמים. אבל ודאי שראוי להימנע מפעולות אלו.