תשלום נוסף לאחר אחריות

שאלה:

שלום לרב, יש לי שאלה: עשיתי החלקת שיער אצל משהי פרטית בבית, ביקשתי החלקה במראה טיבעי והראתי לה תמונה איך אני רוצה שזה יראה. בזמן ההחלקה היא אמרה לי שיש אחריות של חודש ואם זה לא יוצא כמו שצריך היא עושה תיקון. באותו יום של ההחלקה יצאתי ממנה שהשיער חלק וללא נפח וכשהגעתי הביתה השיער כבר התחיל לחזור לצורתו הטבעית….לאחר שבועיים בכלל לא ראו שעשיתי החלקה. ביקשתי ממנה להגיע לתיקון ושהגעתי אמרה לי שההחלקה לא נתפסה על השיער ועשתה לי שוב חצי מהשיער. הלכתי הביתה ב12 בלילה היא שולחת לי הודעה שלא שילמתי לה. אמרתי לה שההחלקה לא תפסה וששלמתי 800 שקל לא בשביל שבועיים. האם אני צריכה להוסיף לה תשלום?

תשובה:

שללום וברכה,

אם המסרקת אמרה שיש אחריות של חודש, אין לה אפשרות לדרוש תשלום נוסף על תיקונים. ולכן תודיעי לה שהיא אמרה שיש אחריות של חודש ולכן את לא חייבת לשלם. ואז תראי מה היא תגיב.

בהצלחה.