האם מותר ללכת למסאג אצל אישה

שאלה:

האם אדם חולה אפילפסיה מותר לו ללכת למסאג אצל אישה צורך רפואי בלבד סובל גם מלחצים ואני אדם שמקפיד על שמירת עד החתונה מה לעשות

תשובה:

אפשר ללכת לגבר, למה ללכת לאשה? מסאג' על ידי אשה בעיני גרוע בהרבה מכל טיפול רפואי אחר, והסברא בזה פשוטה.

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. התגובה של הרב המשיב מעט פושרת, צריך לומר בלשון ברורה שיש כאן איסור של גילוי עריות, פשוטו כמשמעו. המגע הרפואי הופך בשניה למגע של חיבה, והגבול הוא מאוד דק, וכאשר יש גברים שעושים מסאג' (ועם ידיים חזקות וטובות יותר מנשים, מבחינה רפואית) אין שום היתר שבעולם ללכת לאשה.

    וכדאי לערוך את התגובה, שלא ישתמע כאילו יש כאן היתר ורק לא ראוי.