שיתוף מידע

שאלה:

שלום, אם משתפים ברשת מידע שימושי כמו טיפ ספציפי, האם צריך לכתוב היכן מצאו את הטיפ/ מי הוא זה שפירסם אותו? יש לדוגמא המון אנשים שמפרסמים את אותו טיפ, ולכן לא ניתן לדעת באמת מי המציא אותו, בעידן האינטרנט הכל עובר מאחד לשני ("חוכמת ההמונים").
תודה מראש.

תשובה:

אם אין מקור ברור וידוע – אין צורך.

גמר חתימה טובה.

הצטרף לדיון

3 תגובות

  1. כלומר יש אנשים שמשתפים טיפ כלשהו והוא כבר פורסם באינטרנט (כלומר הם לא הראשונים שפירסמו אותו). יש עליהם חיוב להגיד איפה הם מצאו את הטיפ?
    יש סיכוי שהמפרסם של הטיפ הוא לא המקור.