התרת נדר – שיער פזור

שאלה:

האם צריך לעשות התרת נדרים, לבחורה רווקה שקיבלה על עצמה תקופה ללכת עם שיער אסוף אבל התנתה שזה יהיה כפי היכולת שלה.. אבל לא זכור ממתי התנתה את זה?(בפעמים הראשונות כן אבל לא זכור בדיוק באיזה פעם)
עבר כבר שנה מאז וכבר לא הולכת בשיער אסוף מקושי, אבל רוצה להשתפר בעתיד
האם צריכה לעשות התרת נדרים?

תשובה:

שלום וברכה

אם זה היה נדר – יש לקיימו עד תום המועד שקבעה לעצמה, אחרת, צריך התרת נדרים.