כיסוי ראש

שאלה:

שלום לרב, יש לי שאלה: אני הולכת עם פאה אבל ביום יום לעבודה אני הולכת עם כיסוי ראש בובו. וזה מאוד מפריע לבעלי.. אומר שבמראה מרגיש לו לא טוב. וכיסוי ראש אחר אני לא כל כך רוצה. אני צריכה לעבודה כיסוי ראש שהשיער יהיה אסוף או יוסתר. זה התקנון. האופציות בשניות זה פאות כובע או קוקו קליפס. ורציתי לדעת הרם מוצר לי מבחינת ההלכה ללכת אם כובע פאה או קוקו קליפס לעבודה?
פאה רגילה שאני יאסוף אותה תהרס וחבל על הכסף. וכל כיסוי ראש אחר שהוא לא כיסוי בובו. אני ממש לא אוהבת וקשה לי. אשמח לתשובה בנוגע למה מותר?

תשובה:

אינני יודע מה זה כובע פאה וקוקו קליפס, אולי תסבירי ואבין יותר. באופן כללי אם זה מכסה היטב את כל הראש וזה מראה עדין, אין בעיה.

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. בהמשך לשאלתי…
    פאת כובע זה אומר כובע שמש שמחובר לו בקצה שערות פאה שיוצאת עד הכתפיים
    קוקו קליפס זה כאילו שמים סרט עבה מקדימה וממנו יוצא שיער אסוף -קוקו