פרוזבול

שאלה:

שלום כבוד הרב,
הרב שלנו אמר לנו שמי שמשמט (נותן שקל לחבר ואומר משמט אני) סגולה שישמטו חובותיו ופשעיו גם בן אדם לחבירו
ממתי אפשר לעשות זאת, היות ועשיתי פרוזבול באינטרנט והפרוזבול יכנס לתוקף עד מחר בשעה 6 בצהריים

תשובה:

שלום וברכה,

הפרוזבול של אתר דין יהיה בערך בשעה 11 בבוקר, ואחרי 12 בצהריים אתה יכול להלוות והמשיטה תשמט.

בהצלחה.

הצטרף לדיון

6 תגובות

  1. עשיתי שטר עם רב העיר בת ים,
    ועשיתי גם באתר לפני, אבל כשראיתי שרב העיר הביא שטרות פרוזבול לסליחות אז העדפתי לעשות במציאות
    אם כן מה עושים ?
    (השטר של האינטרנט ב6 בערב היום והשטר שהביא רב העיר אין לי מושג אם זה מיידי)

  2. אבל לב עשיתי פה באתר
    רק רציתי לדעת איל עושים את זה ?
    כי שמעתי שצריך לפרש שזמן הפרעון "עד ראש השנה" ושמעתי מרב אחר ההיפך שצריך להתנות שיהיה זמן הפרעון "מתי שארצה לגבות"