שקית ששם בה חפץ קודש האם מותרת לשימוש חול?

שאלה:

שלום כבוד הרב,
(מבוסס לפי מה שאומר נדמה לי הסעיף קטן יז בסימן מב)
ממה שהבנתי אם שמתי בשקית של סופר איזה סידור או איזה קלף לשעה, אסור יהיה לשים בו זבל אחר כך לעולם ?

תשובה:

שם מדובר באופן שהזמין את השקית הזו לשם תפילין, ואז אפילו שם בה תפילין רק רגע אחד אינו יכול להשתמש בה יותר לחול, ולענין תשמיש בזיון אפילו תנאי לא יועיל, אבל אם לא ייחדת את זה כלל לתפילין, אלא שבאופן מיקרי שמת שם תפילין או ספר קודש אחר, השקית נשארת חולין לגמרי.