פרוזבול באתר הזה

שאלה:

האם הפרוזבול באתר זה (אונליין) הוא לכתחילה או שעדיף למסור בעצמי בב"ד

תשובה:

שלום וברה,

אם באפשרותך לפנות לבית דין ולערוך שם פרוזבול, עדיף משום שהשו"ע הזכיר את האופן שיפנה לבית דין או שיעמיד עדים וימסור בפניהם לבית דין. אם אין לך אפשרות זו, אתה יכול לכתחילה לסמוך על הפרוזבול אונליין שבאתר דין.

בהצלחה.

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. בשו"ע מובא שהולך לפני בית דין ומוסר את חובותיו. או שמעמיד עדים ואומר בפניהם שהם יעידו שמוסר את חובותיו לבית דין פלוני.