טעות בתשלום רב קו

שאלה:

שלום בנסיעה באוטובוס בינעירוני עד היום הנהג היה מחייב את הרב קו אבל היום הנוסע עצמו צריך לחייב את הרב קו במסך מגע במכשיר התיקוף וצריך ללחוץ על מלבן שכתוב בו עד איזה מרחק הוא נוסע ולפי זה התשלום אבל בטעות לחצתי למרחק קצר יותר שהתשלום נמוך יותר כי המלבן של כל מרחק צמודים אחד לשני וזה לא מדייק בלחיצה באותו מלבן, ואין אפשרות לביטול או לחיוב כפול, מה צריך לעשות

תשובה:

שלום וברכה,

יש לחשב את ההפרש בין נסיעה קצרה לנסיעה הארוכה ולשלם פעם אחרת את ההפרש. ניתן להתקשר למשרדי החברה ולשאול אותם, לתכן והם יפטרו אותך מתשלום.

בהצלחה.