תלייה בכתם

שאלה:

לאשתי יש הפרשות חומות וקצת ורודות, היא זרקה חלק מהנייר לאסלה כבר.
א. האם אנחנו אסורים או שבודקים לפי מה שכן יש.
ב. יש לציין שיש לה פצעים שם בוודאות

תשובה:

שלום וברכה

כדי לקבוע שיש פצע שמדמם בודאות יש ללכת לבדיקת אחות, אי אפשר לדעת זאת בודאות. כמובן שאם יש במה לתלות ויש אכן פצע כזה שיכול להיות תואם לכמות זו של ם, אפשר לתלות והיא עדיין בחזקת טהורה.

צריך לדעת שכיון שציינת בכותרת שכתבת שהיא בהריון, יתכן שיש חוסר בפרוגסטרון שגורם לכתמים וכדאי לבדוק זאת.

בהצלחה