החזר נסיעות שניתנה בטעות מהעבודה

שאלה:

אני גרה בחדרה ועובדת בתל אביב. מקום העבודה משלם במשכורת נסיעות לפי תעריף חופשי חודשי. בחודש האחרון יצא רפרומה חדשה של משרד התחבורה לגבי הוצ' נסיעות. עד 40 ק"מ תעריף של חופשי חודשי 255₪ ומעל זה 410₪. המרחק בין חדרה לתל אביב הוא על גבול 40 ק"מ פחות או יותר והתשלום חופשי חודשי הוא 255₪.
במקום העבודה ראיתי שבתלוש נתנו 410₪ לפי המרחק הגדול.
האם אני צריכה לעדכן אותם שהחופשי חודשי הוא 255 ולא 410?

תשובה:

שלום וברכה,

עלייך להודיע להנהלה שאת משלמת 255 ש"ח ולא 410. אם את מודיעה והם לא ישנו את המחיר של הנסיעות במשכורת, את זכאית בכסף לעצמך.

בהצלחה.