אודותכם

שאלה:

שלום עליכם,
אפשר לדעת בבקשה מי אתם? אין אינפורמציה באתר עליכם… מי הרבנים האחראים? העונים?
תודה רבה

תשובה:

יש בדף הבית למטה אודות, אבל האמת שהוא לא לגמרי מעודכן…

האתר הוא חלק ממוסדות נתיבות חיים בירושלים, שעיקרה כולל אברכים ללימוד דיינות ברמה גבוהה מאוד בראשות הרב יוסף פליישמן, הכולל ידוע מאוד בירושלים ומונה כ150 לומדים. בוגריו משמשים בדיינות במקומות רבים בארץ ובעולם. סביב הכולל קיים בית דין מפורסם בעל כמה הרכבים פעילים. מלבד זאת יש את האתר, כאשר השאלות בעניני חושן משפט נענות על ידי דייני בית הדין, מופקד על כך הדיין הרב נפתלי בן חיים, עניני אבן העזר בידי הרב זאב ליטקה דיין בבית דינו של הגאון רבי אשר וויס, עניני או"ח ויורה דעה בידי הרב ירוחם ארלנגר מו"צ בית ההוראה וחבר בית ההוראה אוצר הפוסקים, ועורך ראשי שם במערכת.

ברכה והצלחה

הצטרף לדיון

4 תגובות

  1. רב אחד אחראי על ניהול הענין, ויש רבנים מייעצים בכל התחומים בצורה מאוד מסודרת, כל רב בתחומו המיוחד לו. שבת, עירובין, איסור והיתר ועוד.