ברכה על מאפה כרוכית פירות באמצע סעודה

שאלה:

עוגה שסדר הכנתה כך: 1. מרדדים בצק (בלילה עבה) עד שנעשה שכבה דקה ומכניסים לתנור ל10 דקות. 2. לאחר מכן שופכים שם בלילה רכה של שוקולד עם כמה כפיות קמח, ומכניסים שוב לתנור ל10 דקות. 3. לאחר מכן מורחים מלמעלה דבש, ועליו מניחים פצפוצי אורז עם בוטנים מדובקים יחדיו, (והרוב הוא פצפוצי אורז).
האם צריך לברך על זה בתוך הסעודה?

תשובה:

לכאורה אם אני מבין נכון יש לזה את כל כללי פת הבאה בכיסנין ויש לברך באמצע סעודה, זה גם ממולא [לא צריך שיעטוף מכל צד, גם מלצעלה נקרא ממולא, גם הבצק מן הסתם מתוק, והוא גם דק ונכסס. זה בעצם כמו בקלווה.