קסם או כישוף באופן וירטואלי, אסור?

שאלה:

שלום כבוד הרבנים.

אני עובד בתחום המחשבים.
בתחום הזה, אפשר במיוחד לעשות דברים שאי אפשר לעשות במציאות בלי לעשות כישוף או קסם.
למשל, אפשר לעשות תוכנה שמטרתה לצייר צורות שהופכות לצורות אחרות (כגון כדורים שהופכים לקוביות), או תוכנה שמטרתה לעשות הופעות או שינויים של בעלי חיים או כל מיני דברים מסוימים (כמו יונים שהופכות לארנבים, או אש שמגיעה משום מקום ומתגלגלת בשמיים), וכו׳.

האם זה נכון שאסור לעשות תוכנות כאלה או להשתמש בהן, בגלל שזה כמו לעשות קסם או כישוף?

תודה מראש.
שנה טובה וכל טוב.

תשובה:

אין שום חשש, אין כאן שום קסם אלא החלפת תמונות וזה ברור ופשוט לכל אחד מהצופים.