עגילים בזמן טבילה

שאלה:

בס"ד
שלום רב! אני רוצה לעשות חורים באזניים ונאמר לי שאסור להוריד את העגילים במשך חודש.
הבעיה היא שגם אם אעשה את החורים יום אחרי הטבילה ככל הנראה לא יעבור חודש שלם עד הטבילה הבאה כי תקופת הוסת שלי קצרה מחודש מה שאומר שאאלץ לטבול עם העגילים… האם זו בעיה? בתודה מראש

תשובה:

בודאי זו בעיה, אבל לא נראה לי שעד כדי כך אסור להוריד… אם תורידי לחצי שעה לא יקרה כלום.