הפסקת היריון

שאלה:

שלום, אני בת 39 חיה עם בן זוגי ללא נישואים קרוב ל20 שנה , יש לנו 2 ילדים בני 17.5 ו15. נכנסתי להיריון שבוע 6 ובן זוגי לא מוכן שנמשיך עם ההיריון רוצה שאני אעשה הפלה בטענה כי לא מתאים עכשיו, יש לנו מספיק התמודדויות עם 2 הילדים בגיל ההתבגרות. אני מתלבטת התחלתי עבודה חדשה לפני 4 חודשים, לא יודעת מה יהיה כשאלד..
ממש מתלבטת מה לעשות . האם מותר לעשות הפלה?

תשובה:

שלום רב,

חלילה! זה איסור גמור לעשות הפלה, הנימוק אולי היה ראוי בשביל למנוע היריון בפרט שאתם לא נשואים. אבל ברור שזה לא נימוק בשביל לעשות הפלה לאחר שאת כבר בהיריון. מקווה שתוכלי להתמודד היטב עם הכל, ובסופו של דבר יהיה לך מההיריון הזה רק נחת! אגב, אולי כבר כדאי למסד את הקשר ביניהם לנישואין כדי שהילד שיוולד יכנס לתוך תא משפחתי כשר…

הרבה הצלחה

הצטרף לדיון

תגובה 1

  1. ב"ה
    סליחה אם אפשר להוסיף תגובה
    בתור אשה בגיל דומה שעושה תהליך שימור פוריות, בו נדרש מסירות נפש כזו גדולה כדי לנסות להביא ילדים. נשים בגיל הזה עושות לפעמים 3 או 4 פעמים שאיבת ביציות בהרדמה כדי לנסות להביא אפילו ילד אחד. וגם זה אומרים להם שלא בטוח…כמה יקר הריון טבעי בגילך.. כמה יקר תעריכי, אם את תעריכי גם בן זוגך יעריך
    בהצלחה