השלמת קרבנות לאחר תפילת שחרית

שאלה:

שלום רב,
אם לא הספקתי ודילגתי על אמירת "קורבנות" בתפילת שחרית, בגלל קוצר זמן או שעקב כאבי גרון קשה לי להתפלל רצוף את כל שחרית, האם ניתן לומר את הקורבנות לאחר סיום כל התפילה, ואם כן האם יש זמן עד מתי אפשר להגיד?
תודה רבה מראש

תשובה:

אפשר להשלים לאחר התפילה אבל מאוד חשוב לא לדלג לגמי, את פרשת התמיד והקטורת יש לומר לפני התפילה. התמיד הוא עיקר הקרבנות, והקרבנות עם אנא בכח סגולתם להעלאת התפילות ועיקר התיקון הוא דוקא לפני התפילה. כמובן שעל פי סוד כל סדר התפילה חשוב, אבל לפחות כשאי אפשר – שני אלו.

שיתקבלו התפילות ובריאות טובה.