הסגת גבול

שאלה:

שלום רב אל כבוד הרבנים שליט"א רציתי לברר האם מותר להציע לאורגניסט של חתונות שאני אנגן במקומו איפו שהוא מתקשה לנהל את האירוע האם יש בו משום הסגת גבול היות ואני יודע לנגן או באותו רמה של המנגן או קצת יותר ו"עי יש חשש שאנשים יזמינו אותי יותר מהמנגן המדובר היות ואני מנגן יותר מוכשר . אני לא מתכוון לעשות נזק למדובר  רק לעזור למדובר בכל מקרה הוא יפסיד את פרנסתו או חלק מפרנסתו לדגומה יהיו לו רק 50 % אירועים במקום 100%

תשובה:

שלום וברכה,

מותר לך לפרסם את עצמך בכל צורה שהיא כדי שיזמינו אותך לנגן. וכן אם אתה מקבל רשות מהאורגניסט לנגן באותה שמחה בזמן שהוא רוצה לנוח, ובכך אתה מפרסם את עצמך כדי שיזמינו אותך בשמחות אחרות, אין בכל שום חשש של הסגת גבול.

בהצלחה.