ייחוד בנסיעה מחוץ לעיר בלילה

שאלה:

שלום רב מזה תקופה אני עובד כדרייבר,(נהג )
ואני בחור חרדי שרוצה לשמור על ההלכה ואני עובד לילות , ויש הרבה פעמים שאני מסיע אשה לבד משדה התעופה וכדו' , עכשיו לאחרונה חשבתי אולי זה אסור,כי יש פה איסור ייחוד מחוץ לעיר בלילה, ( אז שכתוב אשה אחת או נערה אחת אני לא לוקח את הנסיעה , אבל לא תמיד כתוב )
הייתי רוצה לדעת מה הפתרון ההלכתי כי אני מאמין שלכל איסור בתורה יש גם את הצורה שמותר הייתי רוצה לדעת איך כן יהיה מותר,
אמר לי מישהו שאם אני יתקין מצלמה פנימית לרכב שמשדרת באינטרנט ומישהו יוכל לצפות בכל רגע זה מותר, ואם כן אשמח לדעת אם זה מותר, בנוסף אם כן זה לוקח לי את הפרטיות כי מישהו יוכל להקשיב לי ולצפות בי כל הזמן ככה שלא תהיה לי פרטיות ברכב וזה מונע ממני לעשות את הפתרון הזה,האם יש עוד פתרונות.
בתודה מראש
אשמח לקבל עצה שאני מסוגל ויוכל לעמוד בזה ואם יש היתר אשמח לדעת

תשובה:

שלום וברכה

אם מדובר בכביש צדדי וחשוך זו אכן בעיה של ייחוד, אבל אם הנסיעה היא בכבישים ראשיים שיש בהם תנועה ערה גם בשעות לילה מאוחרות והם מוארים, ורכב שעומד בצד מעורר תשומת לב, יש להקל.