חלום על סבא שנפטר

שאלה:

שלום אני חלמתי 2 פעמים על סבא שלי שנפטר לפני שבועיים,
חלום ראשון זה היה בתוך השבעה שלו שהוא קם לתחיה וישב איתנו שם בשבעה של עצמו..
וחלום שני שחלמתי שבוע וחצי אחרי שהוא נפטר זה שמשום מה הוציאו אותו מהקבר והוא שכב על המיטה מכוסה בלבן עד מעל לראש אז ליטפתי לו את היד ונשקתי לו ולפתע הוא קרא בשמי ודיבר איתי..ואז המשפחה שלי הגיע והוא ביקש להסתובב קצת כי הוא שכב הרבה זמן…והוא חזר לחיים ואלינו..
מה זה אומר?

תשובה:

תופעה טבעית ומצויה שחולמים על הנפטרים בתקופה הראשונה אחרי הפטירה כיון שחושבים עליהם ביום וכך טבעם של חלומות, אבל בלי כל קשר לחלום צריך לדעת שהוא זקוקו לכם כרגע מאוד, וכל דבר שעושים לעילוי נשמתו, חיזוק במצוה, לימוד משניות, תהילים צדקה ועוד, מסייע לו מאוד מאוד.

בשורות טובות.