חטיפי מארס – כשרות

שאלה:

* למה אין כשרות לחטיף הקפוא של מארס? ראיתי את העדכון אבל לא כתוב למה.
אני יודעת שאין אבל רואה שמוכרים אותו בחנויות כשרות, וכשהערתי טענו שבטח יש מתחת למדבקה בעברית U או K.
* האם יכול להיות מצב שיש U או K ואין אישור של הרבנות בישראל?

תשובה:

יכול להיות מאוד כיון שזה יבוא ארוז, אבל בכל מקרה לא קונים בלי כשרות, ולא סומכים שיש משהו מתחבא, מחפשים את הכשרות שאת סומכת עליה ורק אם מוצאים אוכלים.