שניים מקרא ואחד תרגום במהירות, קיימתי את המצווה?

שאלה:

שלום כבוד הרבנים.

אם אני קורא את הפרשה שניים מקרא ואחד תרגום במהירות, ובגלל זה אפשר שלא אגיד כנכון כמה מילים של הפסוקים או של התרגום, האם אני מקיים את מצוות שניים מקרא ואחד תרגום למרות הבעיה הזאת?

תודה מראש.
כל טוב.

תשובה:

זה לא בעיה, זה לא קריאת שמע. ראיתי מהגר"ח קנייבסקי שצידד שאפילו אם החסרת פסוק שלם את את עיקר הנושא אמרת יצאת ידי חובה. אבל כן צריך לשים לב פחות או יותר למה שאומרים, אם חולמים ולא שמים לב חסר עיקר הענין שהוא לימוד הפרשה.