רכשתי מנוי למקווה והמקווה נסגר באמצע החודש

שאלה:

בסד.שלום רב.יש לי מנוי למקוה קבוע.הייתה בעיה במקוה ואז החליפו את המים ושיפצו את האוצר.עקב הסגירה במשך כשבוע לא טבלתי ושבוע טבלתי במקום אחר עם תשלום.מנוי המקוה לחודש 89 שח.השתמשתי במקוה אחר ב 50 שח.מה הדין.אני זכאי להחזר?מה הפיצוי גם לימים שלא טבלתי.תודה רבה.

תשובה:

שלום וברכה,

המקווה צריכים לפצות אותך על השבועיים של החוש שהיית מנוי ולא טבלת במקווה שלהם, ולכן או שייתנו לך שבועיים הבאים ללא תשלום, או שיחזירו לך חצי מדמי המנוי.

בהצלחה.