לתרומות מתנות לאביונים לחץ כאן

נדרים ocd

שאלה:

שלום אני כבר חצי שנה סובל ממחשבות על נדרים ושבעות גם בפה ואז רץ מהתרה להתרה יש לי כפייתיות בעניין יש לי מחשבות הוא לפעמים יוצאה לי בפה שעם אני לא עושה מצוות מסוימת הוא אם אני יחלל את השבת אני היה עיור אני לא רוצה להגיד בשם השם וזה בא לי במחשבות לבד לאחרונה זה בא לי בחלומות אני מיתעורר מישנה בבעלה ומוצא את עצמי נדר שעם אני לא השמור שבת אני היה עיוור אין לי מנוח אפילו בשנה מה עליי לעשות

תשובה:

כל המחשבות הללו הן שטויות והבלים, אין לך שום נדר ושום קללה ושום דבר!!! יש לעבוד את ה' בשמחה, כמובן אסור לחלל את השבת, השבת היא מצוה חשובה ביותר, המרכזית ביותר ביהדות, וחובה לקיימה, אבל אין לזה קשר עם נדרים.

שכח מהנדרים, רפואה שלמה.

הצטרף לדיון

תגובה 1

  1. ‏יש ‏ ‏ללכת למטפל בפסיכולוגיה, בדרך כלל אוסידי (ocd)זה אדם ברח מעצמו ‏ומצערו ‏ולכן חשוב לדעת שכל האובססיה ‏זה רק כדי ‏לברוח מצער ‏וחשוב ללכת למטפל