לקרוא ביקורות באינטרנט על חברה

שאלה:

רוצה לברר האם משתלם להשקיע זמני בעבודה במקום מסוים, אך איני יודע האם הביקורות נכונות, אולי שקריות של חברות מתחרות… מותר לשמוע? מותר להאמין?

תודה רבה כבוד הרב

תשובה:

מותר לקרוא אסור [וגם טפשי] להאמין… אבל לחשוש אפשר, וזה יעזור לברר עוד.

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. מה לגבי חיפוש שעות פעילות של מקום מסוים, לא זוכר האם זה מציג בראש הדף גם את דירוג המקום, ואין לי עניין לראות את הדירוג. אך אולי העין תיתקל בדירוג.
    האם מותר לראות את הדירוג לחשוש אך לא להאמין גם אם אין לי עניין לראותו? כלומר אני רוצה לנסוע למקום אז אולי אי אפשר לומר שאין לי שום עניין לראות דירוג, אך זה מקום מפורסם ולא מפריע לי לנסוע בלי לבדוק.

    תודה רבה כבוד הרב