בניית מרפסת על החדר של השכן

שאלה:

אני גר בקומה שלישית והשכן מקומה הראשונה הוסיף חדר לפני שנתיים. עכשיו השכן מתחתיי גם הוסיף. ואני מעוניין להגדיל את המרפסת שלי על החדר שלהם. כמה אני צריך לשלם להם?

תשובה:

שלום וברכה,

עליך לשלם השתתפות ביסודות – שליש מהיסודות ועמודים. וכן לשלם לקומה שנייה חצי מהיציקה של התקרה של השכן שמשמש עבורך לרצפה.

בהצלחה.

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. אין הבדל בין מרפסת לחדר, אתה צריך לעשות יציקה של רצפה למרפסת כמו לחדר ולכן יש לשלם חצי מהיציקה ושליש מהיסודות והעמודים.