עלתה לי הטבילה במקווה?

שאלה:

שלום,
טבלתי אתמול במקווה אבל הלב שלי לא שלם עם זה כי ביום השני לשבעה נקיים היה כתם חום בתחתון ולא שאלתי רב מורה הוראה בגלל שהיה זכור לי על כתם דומה שאמרו לי כמה פעמים שזה טהור.
בדרך כלל אני לא לוקחת שום סיכון ושואלת אבל הפעם לא שאלתי כי ידוע לי שאישה צריכה לדעת בעצמה הרבה פעמים את דין כתמיה וכו׳.
השאלה שלי היא מה לעשות כעת?

תשובה:

להבא אם יש ספק שואלים. לעת עתה יש להקל כי כתם הוא דרבנן ומספק מקילים.

ערב טוב.