עיתים לתורה

שאלה:

שלום וברכה שעולים למעלה שואלים אם קבעת עיתים לתורה, אפילו דקה, האם אפשר לקבוע עיתים בסרטונים ביוטיוב של רבנים צדיקים שמדברים רק תורה? זה יותר מכל מה שאני יכול ללמוד מכל ספר, אני יכול או זה או ספר דברים אבל קשה לי להבין מספר את הנסתרות

תשובה:

יכול להיות שזה טוב בשביל הענין של קביעות עיתים לתורה, אבל מזה לא יוצא הרבה לאישיות שלך, זה לא יקדם אותך, יהודי צריך לקבוע זמן בכל יום ללימוד איכותי של הלכות, דברי עיון כל אחד לפי רמתו ויכולתו, וכך לאט לאט יודעים יותר, מקיימים טוב יותר, מבינים טוב יותר, וזה מאוד חשוב.

בהצלחה רבה.

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. אני לומד הרבה מיוטיוב וכל סרטון אלף חידושים שפותחים לי את הראש, אבל בעניין לקבוע עיתים צריך שעה קבועה שלא מוותרים עליה בשום מצב, אז השאלה אם זה תופס מיוטיוב או ספר דברים? תודה רבה על התשובות והזמינות

  2. זה תופס, אבל חשוב גם לימוד עקבי של נושא מסויים, מסודר הלכה אח הלכה, כמו למשל בהלכות שבת, וכך צוברים ידע מסודר ויעיל.