חתונה מעורבת

שאלה:

האם יש הבדל בין גבר לאישה בעניין השתתפות בחתונה מעורבת,( גם הישיבה מעורבת וגם הריקודים ).
תודה.

תשובה:

יש הבדל, שכן האיש יש לו בעיה עם כל המראות האסורות שם, נשים בלבוש חילוני קייצי וכו', זה אין לאשה, אבל כמובן שהיא עצמה צריכה לנהוג בצניעות יתירה.

מקורות:

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. לא מקום מתאים ויש להשתתף במינימום אבל אין בזה איסור ככל שאינה רוקדת ואינה יושבת עם גברים בקלות ראש.