האם בשידוך צריך לוודא על חולי מעיים

שאלה:

האם מי שחולה במעיים ללא יציאות רק בטיפול עם משחות שלא עוזרות ונמצא והרבה מהזמן במקלחות ובשירותים צריך לדווח כשהוא יוצא לשידוך מקשה על לימוד ותפילות ורוגע

תשובה:

שלום וברכה,

אסור להסתיר בשידוכים דברים שמקפידים על כך. ויש בדבר משום איסור גנבת דעת, וגם גורם לבעיות אחרי הנישואין, ולכן עליך לספר את מצבך לצד השני. אתה לא צריך לספר את הדברים מיד בפגישה הראשונה, אה יכול להמתין להמשך הפגישות כאשר אתה רואה שההצעה מתחילה להתקדם.

בהצלחה.