עבודה בגני התערוכה

שאלה:

שלום כבוד הרב
אני כבר כמה חודשים מחוסרת עבודה…וכרגע הדבר היחיד שיש לי זה בגני התערוכה בת"א. האם מותר לי לעבוד בביתן 1 בגני התערוכה בתל אביב בכנס עם חברת קייטרינג כשרה באמצע השבוע כמובן למרות שהמקום שם לפעמים פתוח בשבת?
תודה מחכה לתשובה

תשובה:

אין כל איסור לעשות עבודה זו, אני מניח שהעבודה שלך היא לא מול גני התערוכה אלא מול השוכרים [גם אם זה מול גני התערוכה אין בכך דין מסייע ומותר].