חלום

שאלה:

שלום כבוד הרב אני לאחרונה כבר 4 לילות חולמת על נחש בסיטואציות שונות
פעם אחת חלמתי על נחש שמת מעל המיטה שלי והוא נפל לריצפה ורק הראש שלו רדף אחרי
פעם אחת חלמתי שאני תופסת נחש וחונקת אותו הוא לא מת והוא לא הכיש אותי
אני קצת מוטרדת זה הלילה הרביעי הרצוף שאני חולמת על נחש
אני אשמח לתגובה ממך תודה כבוד הרב

תשובה:

חז"ל אמרו הרואה נחש בחלומו יצפה לפרנסה, זה חלום מצויין שמסמל שפע גדול בעז"ה.

במקביל כדאי לבדוק אם אין לך איזו חרדה מנחשים, ולנסות להשתחרר.

בהצלחה